WANSMA KONDRE

deel 5. Krasi fu fri & Sroto

terug naar 'podiumprojecten'

INDEX

Inleiding

KRASI FU FRI

Opdracht

Boekje & CD

Boefjes op het Surinaamse podium

in gesprek met Alida Neslo

SROTO

Vooraf

Sroto

CONTENT/CONTEXT KRASI FU FRI: Besloten slotpresentatie van het Resocialisatieproject met teksten, composities en tekeningen van jeugddelinquenten van het Jeugd Opvoedingsgesticht (JOG) Santo Boma in theater Thalia in Paramaribo / Ontwerp van het beeldmerk voor de manifestatie in opdracht van de Surinaamse theatermaakster Alida Neslo. Augustus 2009.

CONTENT/CONTEXT SROTO: Sroto -het Sranantongo woord voor ‘slot én ‘sleutel‘- is de titel van een muzikale performance voor twee spelers: theatermaakster Alida Neslo en zangeres Cora Schmeiser en de gitarist Stanley Noordpool. Sroto bouwde voort op een Surinaams project dat werd geïnitieerd door het JOG (Ministerie van Justitie en Politie). Sroto werd alleen op vrijdagavond 26 februari 2010 twee keer uitgevoerd in een rommelhok van de Technische Dienst in de tuin van de Surinaamsche Bank in Paramaribo / Vormgeving en techniek van de voorstelling. 26 februari 2010.

Klik hier om de PRINTVERSIE van WANSMA KONDRE / Deel 5. Krasi fu fri & sroto in .PDF-formaat te downloaden / Bestandsgrootte: 324 KB / 24 pagina's. / © 2009-2010, Rotterdam, Arnold Schalks.

Klik hier om de E-BOOK-versie WANSMA KONDRE / Deel 5. Krasi fu fri & sroto in .EPUB-formaat te downloaden / Bestandsgrootte: 449 KB / 30 pagina's. / © 2009-2010, Rotterdam, Arnold Schalks.